vineri, 16 aprilie 2010

Pulpe umplute cu spanac si ciuperci





adaptare dupa reteta lui vero

Ingrediente

  • 2 pulpe de pui dezosate
  • ciuperci
  • 1 buchetel spanac
  • o legatura de ceapa verde
  • 2 linguri de smantana
  • cascaval ras
  • 1/2 legatura de patrunjel
  • sare
  • piper
  • boia iute
  • 5o ml ulei de masline
  • 1 pahar de vin alb demisec
  • cativa catei de usturoi
  • scobitori

Mod de preparare

Spalam si dezosam pulpele, apoi le condimentam cu sare, piper si boia.
calim ceapa, usturoiul, ciupercutele si spanacul cateva minute, dupa care condimentam cu sare si piper dupa gust si luam de pe foc, le lasam sa se racoreasca putin di punem smantana si cascavalul
Cu acest amestec umplem pulpele,le prindem cu mai multe scobitori ca sa nu iasa umplutura si le punem in ulei la prajit, le lasam pana se rumenesc pe ambele parti..
Cand se rumenesc pe ambele parti,stingem cu vinul, si lasam pe foc pana se patrund bine.
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comandă pizza online!

A apărut o eroare în acest obiect gadget

o comunitate frumoasa si unita, intrati si aruncati o privire :)