duminică, 25 aprilie 2010

Pulpe cu struguri si cafea



adaptare dupa medi

Ingrediente

  • 2 pulpe
  • 1 ceasca de cafea gata facuta
  • cateva boabe de struguri
  • sare
  • piper
  • putin vin

Mod de preparare

Spalam bine pulpele si le crestam din loc in loc.
Facem urmatorul amestec: cafeaua se amesteca cu piperul, sarea, pulpele se tin la macerat in acest amestec circa 2 ore dupa care in fiecare crestatura se aseaza cate o boaba de strugure (se poate folosi mere, portocale, mandarine).
Se aseaza carnea intr-un vas pt cuptor cu putin ulei si putina apa si se da la cuptor circa 20-30 min. Cand carnea este rumenita, o stropim cu putin vin si se scoate din cuptor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comandă pizza online!

A apărut o eroare în acest obiect gadget

o comunitate frumoasa si unita, intrati si aruncati o privire :)